Hemleverans av mat!

Hemleverans av mat vid digitala möten!

Då konferenser, workshops och liknande uteblir blir det krångligt att fortsatt bygga kultur och skapa gemenskap. Vi frågade våra kunder hur de gör nu och fick mängder med matnyttig info! Vi har samlat lite information, tips och tricks, i det här inlägget.

Tydligt märkte vi att MAT är en perfekt komponent som för människor samman! Vi har samlat information om varför det är viktigt att äta ihop här. Ett problem med hemleveranser har ofta varit att kostnaden för just leveransen bli ganska stor, men tack vare våra samarbetspartners kan vi nu hålla denna nere till en rimlig nivå. Självfallet kostar det fortsatt att leverera men i paritet till att boka ett konferensrum, ta sig ut på en restaurang vid lunch, få fika kört till sig osv. blir kostnaden per person ändå ok. I synnerhet om man skurit ner på antalet andra liknande aktiviteter.

Vi ordnar hemleverans av mat direkt till kollegorna!

För hemleveranser arbetar vi med en tredjepart vilket möjliggör att ni mer eller mindre kan beställa från vilken av våra leverantörer som helst på caterbee.com. Skicka ett mail till hej@caterbee.com eller ring på 08 – 888 111 så hjälper vi er.

Lite exempel på vad vi gjort

En avdelning på H&M körde hela sin konferens digital i två dagar och vi ordnade två fika per dag med bland annat fruktsallad och kokosgrädde, skogsbärssmoothie och rawbar , och lunch för två dagar där den ena var uppvärmningsbar för dagen efter. De passade också på att skicka med personliga meddelanden och böcker till de anställda. Pris per person var 443 per person + leverans mellan 100-250 kr per adress. Det hela blev jättelyckat och kostnaden hamnade på en sjättedel av vad de betalade året innan då de inte behövde hyra lokal, gå på restaurang osv.

Fatshark beställde riktigt goda och snygga “Luxury Artisan Solo boxar” från Stockholm Charkuteri med chark och godsaker, perfekta för AW eller onlinemingel. Pris per paket 250:- + leverans vilket beror på vart i Stockholm dom befinner sig, men mellan 100-250 kr per adress.

Volvo beställde Mingelbox från Materiet till avslutningen på en teamdag med följande smaskigheter:
– Minihamburgare på högrev med tryffelaioli, hyvlad silverlök & cheddarost.
– Minitaco svamp med vitlöksbakad portabello, rostad majscrème, picklad jalapeño, rödlök & koriander.
– Löjromspizza med västerbottenost, smetana, rödlök, dill & gräslök.
– Ceviche på salmalax, räkor, mango, chili, lime, gurka, avokado & koriander.
Sedan går det att lägga till desserter eller fler goda detaljer om man vill. Priset per paket är då 175:- + leverans vilket beror på vart i Stockholm dom befinner sig, men mellan 100-250 kr per adress.

För en AW beställde Mojang ett paket från Thelins med fika, lunch och extra festlighet!
En smarrig lunchsallad, Rescued Juice + ingefärashot (som blandas till en gottig mocktail, tillsätt bubbel om önskat), Raw-bollar, saltrostade mandlar och ginger-shot. Priset per paket, 285:- + leverans vilket beror på vart i Stockholm dom befinner sig, men mellan 100-250 kr per adress.

 

Hör av er till oss så hjälper vi er!