Vill du vara med i en spännande uppstartsfas på en startup inom foodtech? Som Junior Account Manager på Caterbee får du möjlighet att jobba under eget ansvar, utvecklas internt och bidra till att ta Caterbee till nya höjder i vår tillväxtresa. Sök tjänsten idag!

Om tjänsten:

Som Junior Account Manager har du en extremt viktig roll och kommer ingå i vårt sales team som driver försäljningen framåt. Vår B2B-inriktade affärsidé riktar sig främst mot receptionister, VD-assistenter och office managers i Stockholmsområdet. Du kommer att arbeta med att bearbeta befintliga, potentiella och helt nya kunder via telefon och online men också ute hos kund. Utöver säljarbetet kommer du även att arbeta med andra delar inom bolaget då vi tror att det grundläggande att förstå hela verksamheten. Eftersom vi är en startup kommer du att jobba nära grundarna och övriga kollegor. Det finns goda möjligheter att växa in i mer seniora roller på Caterbee för högpresterande individer.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

–     brinner för försäljning och nätverkande

–     har bevisad erfarenhet av försäljning

–     är utåtriktad och orädd

–     trivs med att utmana dig själv

–     är villig att hugga i där det behövs

–     vill vara med under en spännande uppstartsfas

 

Det är meriterande om du:

  • har jobbat på startup eller drivit eget tidigare
  • har ett nätverk bland målgruppen
  • tidigare erfarenhet av försäljning
  • har ett stort intresse för mat, catering och/eller event

 

Start omgående. Både hel- och deltid är aktuellt.

Vi undanber all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Caterbee är en digital startup inom foodtech som ska förändra cateringbranschen genom en B2B-fokuserad marknadsplats för cateringfirmor. Vi har precis lanserat vår webbplats och väntas växa under hösten, men har redan kunder som Klarna, iZettle och Volvo.

Är du intresserad av att vara med och utveckla och bygga Caterbee från grunden? Skicka ditt CV och personliga brev till hej@caterbee.com. Vi rekryterar löpande och hör av oss så snart som möjligt!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *