Idag är antalet cateringfirmor många och kan därmed upplevas svårt att välja rätt. Här kommer fem utgångspunkter för att hitta rätt catering just för er.

 1. Vilka är gästerna?
  Utgå ifrån vilka det är som kommer till ert event. Finns det special mathållning som vegetarian, laktos – och glutenintolerant? Om du är osäker kan det vara ett bra alternativ att beställa en varierad meny som täcker de flesta anspråk.
 2. Förutsättningar för eventet
  Snittar och canapeer är smidigt om lokalen är mindre, då det inte kräver några sittplatser. Om det finns möjlighet för sittande tillställning kan det vara roligt med buffé då det öppnar upp för samtal vid buffébordet.
 3. Välj modern catering
  Tiderna förändras! Vi lämnar de gamla för att välkomna den nya och mer digitaliserad världen och härligt är väl det! Hand i hand med digitalisering går en mer bekväm och smidig vardag. Kanske beställer du redan idag (med några få klick), hem ingredienserna för en färdigkombinerad veckomatsedel eller kanske en färdiglagad rätt från en av Stockholms bästa restauranger? Hos oss är det precis lika enkelt att beställa catering till era företagsevent. Glöm den gamla mejlpingisen och offertförfrågningarna.
 4. Utgå ifrån er budget.
  Sätt en budget för vad er förtäring får kosta och håller er till den, vi har många olika alternativ i olika prisklasser.
 5. Kontakta oss på Caterbee
  Besök oss på caterbee.com, här finns Stockholms bästa catering online. Vill du ha råd eller tips om hur förtäringen sätter guldkant på ditt event? Kontakta oss på hej@caterbee.comeller på 08-888 111.
Kategorier: Inspiration

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *