Hyr en foodtruck till festen och gör det enkelt och mobilt.

En foodtruck kan användas till företagsfest, event och festival. Eller Marknadsföring för att förmedla ett tydligt budskap internt såväl som externt. Oavsett varför du vill hyra en foodtruck så bör du tänka över följande:

Foodtruck är perfekt när du inte har el/vatten nära

Fördelen med att hyra foodtrucks är mobiliteten. El eller vatten behövs inte och med sin rörlighet kan foodtrucken ställas som pop-up så väl på Gärdes fälten, Hagaparken som utanför företagets kontor eller event-lokal. Allt beror på hur länge som den ska användas och dessutom vad som ska tillagas såklart. Prata med de som hyr ut foodtrucks och beskriv hur den är tänkt att användas. De har lång erfarenhet och kan sin bransch och kommer stödja dig hela vägen.

Hur många personer serverar en foodtruck?

Ska ni ha ett event eller företagsfest i Stockholm eller på annan ort och tänker hyra foodtruck istället för beställa catering? Kontrollera hur många gäster som kommer och att den foodtruck ni tänkt hyra är anpassad för antalet gäster. Caterbee gör det enkelt då det finns graderat på deras olika foodtrucks sidor. Tänk också på vad det är för typ av personer. Nyckeln till lyckad fest är att veta vad som passar din målgrupp.

Var noga med allergier och specialkost

Kolla upp på gästlistan om någon behöver specialkost. Kanske vegetarisk mat, vegansk mat, glutenfri osv. Självklart kan menyn justeras så att den passar alla men du bör tänka till. Är det gäster med stark nötallergi är det inte smidigt att boka en truck där man stått och sålt nötter i då restprodukter kan finnas kvar. Att vara förberedd med allergier och ha att göra med företag som har rutin i och vet att det alltid är någon som glömt föranmäla sin specialkost är väldigt viktigt och en bra service.

Hyr allt i ett och kombinera flera olika kök 

Det är enkelt att hyra en foodtruck eftersom allt kommer i ett. De är vana att vara på olika ställen och har därför erfarenhet av hur de ska hantera sin servering, skräphantering etc. Få med säkerhet ett gott resultat i dubbel bemärkelse. Vego Schmegan hyr ut sin foodtruck och serverar jättegod vegansk mat. Medan Brisket & Friends serverar Oklahoma rökta styckesdetaljer. Det finns en foodtruck för alla helt enkelt.

Vill du läsa mer om Foodtrucks klicka här? 

För fler inlägg på bloggen klicka här. 

 

Caterbee har vi samlat flera av Stockholms olika foodtrucks under ett tak där du enkelt kan välja vad som passar ditt företagsevent. Välj bland Curbsides rustika hamburgare (med eller utan kött), en hel vegansk snabbmatsmeny hos Vego SchmeganIndus libanesiska gatumat som för tankarna till en arabisk bazaar, medelhavsmat från den Rullande Greken, eller högrevsburgare från Between Buns. De flesta foodtrucks har vegetariska alternativ på menyn. Se hela utbudet av foodtrucks här.


2 kommentarer

Jeanette Hellberg · 19 maj, 2020 kl. 09:37

Jag vill få en offert på att ta in en falafelvagn till ett event i Vellinge i september

  Carl Wange · 20 maj, 2020 kl. 15:40

  Hej Jeanette!
  Lite beroende på vilket datum och hur långt bort i Vellinge det är så kan man säga att det kostar enligt nedan för Falafeltruck Indus:
  1200:- i uppställningsavgift (ingår 1,5h servering, och de klarar omkring 80-100 personer på den tiden)
  120:- per person för maten (minimum 40 personer)
  Om ni önskar längre serveringstid tillkommer 1000:- per timma.
  Då vi egentligen bara arbetar med företag är alla priser ex moms så 12% moms tillkommer.
  Låter det intressant så skicka ett mail till hej@caterbee.com eller ring på 08 – 888 111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *